Κυριακή 10 Ιουλίου 2022

Χαλκιδική: Η στιγμή που ο 30χρονος Ιβάν πάτησε στεριά - Εντοπίστηκε σώος μετά από 19 ώρες (ΒΙΝΤΕΟ)


Σώος, μετά από 19 ώρες, εντοπίστηκε ο ένας εκ των δύο αγνοούμενων που παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά της θάλασσας στο Ποσείδι της Χαλκιδικής.

Πρόκειται, σύμφωνα με το thestival.gr, για τον 30χρονο Ιβάν από τη Βόρεια Μακεδονία, ο οποίος κολυμπούσε για τουλάχιστον 18 ώρες με την ελπίδα να σωθεί. Τελικώς, εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά της χερσονήσου Κασσάνδρας από φορτηγό πλοίο, σημαίας Γιβραλτάρ, που συμμετείχε στις έρευνες.

Σκάφος του Λιμενικού παρέλαβε τον 30χρονο, ο οποίος -δεδομένων των συνθηκών- φαινόταν σε καλή κατάσταση.

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι ο Ιβάν εντοπίστηκε 14 με 15 μίλια νότια της Κασσάνδρας, με τα ισχυρά ρεύματα να τον παρασύρουν με πορεία προς το Πήλιο.

Βίντεο από τη στιγμή που ο Ιβάν πάτησε στεριά – Τι είπε

Άμεσα μεταφέρθηκε στην ακτή, εκεί όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. O 30χρονος θα μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας και αν κριθεί απαραίτητο θα διακομιστεί στο νοσοκομείο Πολυγύρου.

Στο βίντεο του thes.gr, ο Ιβάν, πατάει ξανά στη στεριά και με ασθενοφόρο οδηγείται στο νοσοκομείο. Ο 30χρονος δείχνει να είναι καλά στην υγεία του, ενώ ο κόσμος ξεσπά σε χειροκροτήματα και φωνάζει «μπράβο παλικάρι».

Ο ίδιος αν και ταλαιπωρημένος απάντησε με χιούμορ ότι αυτά είναι τα πιο όμορφα γενέθλια.

Όπως δήλωσε στις αρχές στάθηκε ιδιαίτερα τυχερός καθώς βρήκε μέσα στη θάλασσα μια σανίδα που τον βοήθησε να επιπλέει τόσες ώρες.

Αξίζει να σημειωθεί στο σημείο είχαν μεταβεί από το πρωί ο πατέρας και ο αδερφός του 30χρονου, οι οποίοι και συνέδραμαν τις έρευνες με το σκάφος των εθελοντών του ΟΦΚΑΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News