Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

Ενεργειακή αναβάθμιση της ΔΕΥΑ Σκύδρας - Άλλη μια μεγάλη επιτυχία της Δημοτικής Αρχής


Δείτε την ανάρτηση της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου:

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΕΩΝ.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΣΚΥΔΡΑΣ, προϋπολογισμού 3.546.479 ευρώ. Άλλο ένα μεγάλο έργο που διεκδίκησε και πήρε ο Δήμος Σκύδρας με τη ΔΕΥΑ Σκύδρας. Έργο ουσιαστικό, αναπτυξιακό, έργο που θα λύσει τα προβλήματα της ΔΕΥΑΣ, προβλήματα που αφορούν όλες τις ΔΕΥΑ της χώρας.

Έργο που μετά την εκτέλεσή του, θα οδηγήσει σε μεγάλη μείωση των τελών ύδρευσης.

Προγραμματίζουμε, λύνουμε ουσιαστικά και μεγάλα προβλήματα, σχεδιάζουμε το μέλλον.

Θερμά ευχαριστώ τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ ΣΚΥΔΡΑΣ, Νίκο Χατζηιωαννίδη, για την ακούραστη προσφορά του, τους ειδικούς συνεργάτες μας, Θεόδωρο Ικραμίδη και Χαράλαμπο Μαραντίδη, καθώς και την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Σκύδρας.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News