Κυριακή 10 Ιουλίου 2022

Ο Ιωάννης Τόμας ανακηρύχθηκε Διδάκτορας του Τμήματος Θεολογίας του Α.Π.Θ.


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022, στο Τμήμα Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ο κ. Ιωάννης Τόμας υποστήριξε τη διδακτορική διατριβή του με θέμα «Το υμνογραφικό έργο του Μητροφάνη Σμύρνης» ενώπιον επταμελούς εξεταστικής επιτροπής. Η επιτροπή, αφού βαθμολόγησε τη διατριβή του με βαθμό «άριστα», τον ανακήρυξε παμψηφεί Διδάκτορα του Τμήματος Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το Δ.Σ. της Ιστορικής και Λαογραφικής Εστίας Αλμωπίας «Αλησμόνητες Πατρίδες» θα ήθελε να εκφράσει τα συγχαρητήριά του στον κ. Ιωάννη Τόμα, ο οποίος εδώ και αρκετά χρόνια αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Συλλόγου μας, ως Διευθυντής της Χορωδίας μας.

Του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία!

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Σταύρος Η. Βαφειάδης

2 σχόλια:

  1. Πρόκειται για μια εξαιρετική προσπάθεια ενός ανθρώπου, που μετά τη σύνταξη από την ΕΛΑΣ δεν το έβαλε κάτω για να πει ανάπαυση τώρα και μόνο, αλλά συνέχισε τη ζωή του καλλιεργώντας το πνεύμα και ανεβάζοντας έτσι τις αξίες της ανθρώπινης ύπαρξης. Η ζωή δεν είναι μόνο ένας διαρκής αγώνας για επιβίωση αλλά και ένας αγώνας πνευματικής μόρφωσης μέχρι να φτάσεις στο Τέλειο. Πάντοτε βέβαια μέσα στις ανθρώπινες δυνάμεις.
    Ο φίλος μου ο Γιάννης και ως ένα σημείο συνοδοιπόρος του κι εγώ στον αγώνα αυτής της πνευματικής καλλιέργειας πέτυχε να φτάσει στο ανώτερο σημείο αυτής της προσπάθειας και γι αυτό του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Εύγε Γιάννη. Μακάρι να υπάρξουν πολλοί μιμητές σου. Τ.Ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το να φτάσει κάποιος στο Τέλειο είναι ανέφικτο κύριε Τρ. Ουρ. Να φτάσει σε ανώτερο πνευματικό επίπεδο είναι εφικτό καλλιεργοντας πολλαπλά το πνεύμα του, όπως έκανε ο κύριος Τόμας και εσείς, που σας διαβάζω με πολύ ενδιαφέρον όταν γράφετε. Γράφετε καταπληκτικά.
    Συνταξιούχος εκπ/κος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News