Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

Αρναούτογλου: Προσοχή, χαλάει ο καιρός με έντονα φαινόμενα - Χάρτης με τις περιοχές που επηρεάζονται


Για επιδείνωση του καιρού το επόμενο 48ωρο (8-9 Ιουλίου) σε αρκετές περιοχές της χώρας προειδοποιεί ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Σάκης Αρναούτογλου, με ανάρτησή του στο Facebook.

Όπως σημειώνει, αύριο Παρασκευή 8/7 κάποιες περιοχές θα επηρεαστούν από από έντονα καιρικά φαινόμενα τα οποία και χρήζουν προσοχής καθώς είναι ικανά να δημιουργήσουν και προβλήματα.

Ο Σάκης Αρναούτογλου γράφει συγκεκριμένα: «Όπως σας είχα ενημερώσει εδώ και πάνω από ένα δεκαήμερο μέσα από τα δελτία καιρού της ΕΡΤ3, επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός το επόμενο 48ωρο (8-9 Ιουλίου) σε αρκετές περιοχές της χώρας!

Δείτε στον χάρτη τις περιοχές που φαίνεται να επηρεάζονται αύριο Παρασκευή 8/7 περισσότερο, από έντονα καιρικά φαινόμενα τα οποία και χρήζουν προσοχής καθώς είναι ικανά να δημιουργήσουν και προβλήματα.


Όσο πιο πορφυρά τα χρώματα στον χάρτη, τόσο μεγαλύτερη είναι αυτή η πιθανότητα!

Για το Σάββατο 9 Ιουλίου θα υπάρξει νέα ενημέρωση μέσα από τη σελίδα μου στο facebook».

Και ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προειδοποίησε για τη ραγδαία αλλαγή του καιρού που έρχεται από την Παρασκευή, κάνοντας λόγο για επικίνδυνη κακοκαιρία.

Καταιγίδες, κεραυνοί, πλημμυρικά φαινόμενα, ανεμοστρόβιλοι – υδροστόβιλοι θα συνθέσουν το σκηνικό του καιρού τα επόμενα 24ωρα, όπως ανέφερε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, με την θερμοκρασία να σημειώνει σημαντική πτώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News