Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια επίθεση σε 14χρονο - Τον χτυπούσαν δίχως έλεος


Το 14χρονο αγόρι, κύκλωσαν δύο μεγαλύτερα παιδιά ηλικίας 16 και 18 ετών, έξω από εκκλησία στον Πύργο. Όπως φαίνεται στις εικόνες που παρουσίασε το MEGA, έριχναν διαδοχικά χαστούκια στο ανυπεράσπιστο παιδί, το οποίο τους εκλιπαρούσε να σταματήσουν.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι κάποιος από την παρέα των «νταήδων» έμεινε πιο πίσω για να καταγράψει με το κινητό του τηλέφωνο τα όσα έγιναν!

Στο βίντεο των 20 δευτερολέπτων φαίνεται να βρίσκεται στο σημείο και ένα μικρότερο παιδί, που τελικά την ώρα της επίθεσης απομακρύνεται!

Το μαρτύριο του 14χρονου ολοκληρώνεται, μόνο όταν μετά από ώρα, κάποιοι φωνάζουν στους δράστες να σταματήσουν. Όλα αυτά, κοντά στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου, στο κέντρο του Πύργου, πριν από περίπου 10 ημέρες.

Ο πατέρας του θύματος, έκανε μήνυση σε αστυνομικό τμήμα και κάπως έτσι η υπόθεση άρχισε να παίρνει διαστάσεις.

Οι αστυνομικοί που ανέλυσαν τις εικόνες, έχουν ήδη ταυτοποιήσει τους δράστες και έχουν προχωρήσει σε προσαγωγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News