Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

Ο ΣΥΡΙΖΑ «ρίχνει» τη Θ. Τζάκρη στη «μάχη» της Εξεταστικής Επιτροπής για τις υποκλοπές


Τα ονόματα των οκτώ βουλευτών που θα συμμετέχουν από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτικής Συμμαχίας στην Εξεταστική Επιτροπή για την «εξέταση της υπόθεσης παραβίασης του απορρήτου των επικοινωνιών του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ και ευρωβουλευτή κ. Νίκου Ανδρουλάκη από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ) ή και από άλλα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, την επιβεβαιωμένη απόπειρα παγίδευσης του κινητού του με το κακόβουλο λογισμικό predator, την παράνομη χρήση αυτού στην Ελληνική επικράτεια και την έρευνα για την ύπαρξη ευθυνών του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και κάθε άλλου εμπλεκόμενου φυσικού ή νομικού προσώπου», παρέδωσε πριν από λίγη ώρα η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Όλγα Γεροβασίλη στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Κώστα Τασούλα.

Σύμφωνα με τη σχετική επιστολή, από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα μετέχουν στην Εξεταστική Επιτροπή οι: Βούτσης Νικόλαος, Ελευθεριάδου Σουλτάνα, Κατρούγκαλος Γεώργιος, Ραγκούσης Ιωάννης, Τζάκρη Θεοδώρα, Τζανακόπουλος Δημήτριος, Τόλκας Άγγελος και Φίλης Νικόλαος.

4 σχόλια:

  1. Κυρία Τζάκρη αυτην την ώρα το μόνο που δεν ενδιαφέρει τους ψηφοφόρους σου είναι οι υποκλοπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ε; Θα ήθελες έτσι; Τις δημοσκοπήσεις τις βλέπεις μόνο όταν δίνουν διαφορά 30 μονάδες τη ΝΔ;
      Για ρώτα Καραμανλή, Παυλόπουλο και τα άλλα παιδιά.

      Διαγραφή
    2. Δεξιός φίλε; Συνεπής. Ποτέ δεν τους ενδιέφερε η ομαλότητα και το σύννομο κράτος. Μόνο του παρακράτος.

      Διαγραφή
  2. Τούς δικούς σου τούς ψηφοφόρους τη τούς ενδιαφέρει;το 1,70 αρχική τιμή πετρελαίου θέρμανσης; μήπως τα προϊόντα στα ράφια με αύξηση 100%;μήπως τα φοβερά επιδόματα που δεν υπάρχουν; μήπως η τιμή του ρεύματος; μήπως οι γενναίες επιδοτήσεις στο ρεύμα που είναι για γέλια;η μήπως ο πρωτογενής τομέας πού έχει ξεφτίλα; άδειασαν οι κάμποι με τις γενναίες ενέργειες της κυβέρνησης να βοηθήσει τούς αγρότες και τούς κτηνοτρόφους, άντε πάνε να τα πεις πουθενά αλλού αυτά καημένε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News