Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

Αριδαία: Και απόψε «Πάμε Δασάκι»

6 σχόλια:

  1. Μπράβο στην δημοτική αρχή που έδειξε απλόχερα αυτό το καλοκαίρι πόσο υπολογίζει τα καταστήματα της πόλης και όχι μόνο........ Αλήθεια ακόμα θέλετε το ποσοστό σας από τον τζίρο κάθε μαγαζιού????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1 Χ 2 να παίξουμε στο στοίχημα έναν αγώνα, θα ζητήσετε αναβολή του αγώνα. Όλα μαύρα τα βλέπετε.

      Διαγραφή
  2. η ΔΗΚΕΔΑ πρέπει ουσιαστικά να κάνει αληθινή της έδρα το Δασάκι! Εκει θα έπρεπε να υπάρχουν εκδηλώσεις ποιότητας χωρίς όμως καντίνες μπαλόνια και πανηγυρτζίδικα στολίδια. Κόσμος και κοσμάκης ταξιδεύει Θεσσαλονίκη Βέροια κοκ προκειμένου να βρεί λίγη ποιότητα! Ας αξιοποιηθεί λίγο καλύτερα το Δασάκι μ ένα αναψυκτήριο ,με ένα λειτουργικό Θεατρακι.Όχι όμως πανηγύρια καντίνες και γυφτιές ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πως συνδυάζεται κύριε Συλλέκτη η ζωγραφική και τα πανηγύρια δεν έχουμε καταλάβει?
    όλα μιξ κι όποιον πάρει ο Χάρος μιλάμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμείς πήγαμε τα παιδιά μας και περάσαμε τέλεια, η μοναδική δημοτική αρχή που σε 6 μήνες έχει κάνει 7 εκδηλώσεις μόνο για παιδιά και άλλες 3 για τους επαγγελματίες της περιοχής Street food κρασιά και τοπικά προϊόντα, τα γεγονότα είναι αυτά τώρα ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News