Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

Πρόταση του Στ. Φουντουκίδη για χορήγηση κινήτρων σε ιατρούς του Νοσοκομείου Γιαννιτσών


ΣΤΑΘΗΣ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗΣ: Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΣΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΠΕΝΤΕ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Πρόσφατα το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας με ομόφωνη απόφαση, όρισε ως δικαιούχους δωρεάς σίτισης και στέγασης τους ιατρούς που θα υπηρετήσουν στο Νοσοκομείο Έδεσσας, στο ΚΥ Άρνισσας και στο ΚΥ Έδεσσας.

Πρόκειται για θέσεις ιατρών που ανοίγουν πανελλαδικά σε διαφορά νοσοκομεία.

Στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών προβλέπονται πέντε θέσεις ιατρών. Δυστυχώς πολλές φορές οι προκηρύξεις δεν καταλήγουν στην κάλυψη των θέσεων, καθώς οι μισθοί θεωρούνται μικροί και δεν υπάρχει εκδήλωση ενδιαφέροντος. Στα πλαίσια χορήγησης κινήτρων για να υποβληθούν αιτήσεις από ιατρούς και να καλυφθούν οι θέσεις, θα ήταν καλό το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πέλλας να λάβει αντίστοιχη απόφαση.

Το νομικό πλαίσιο το επιτρέπει, τα ζητήματα υγείας είναι θεμελιώδους σημασίας και θα πρέπει ο Δήμος μας να παρέχει όλες τις δυνατές διευκολύνσεις για να έρθουν ιατροί να στελεχώσουν τις θέσεις που ανοίγουν.

Από το γραφείο τύπου του συνδυασμού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News