Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

Πολεμικό Ναυτικό: Θρήνος στο τελευταίο «αντίο» στην 19χρονη Θάλεια (ΒΙΝΤΕΟ)


Το φέρετρό της σκεπασμένο με την ελληνική σημαία. Το ναυτικό άγημα και η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, αποδίδει τη δέουσα τιμή στη 19χρονη Θάλεια.

Οι γονείς και ο αδερφός της αγκαλιά, ξεσπούν σε κλάματα. Ο απόλυτος θρήνος. Άνθρωποι συντετριμμένοι, περπατούν με δυσκολία, χαμένοι στο πένθος τους.

Η σορός της ατυχής κοπέλας έφτασε λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου στη Λάρισα.

Στην εκκλησία παρόντες από νωρίς δεκάδες ναυτικοί δόκιμοι από την τάξη της 19χρονης κοπέλας. Λίγα λόγια για εκείνη, πόσο δύσκολος αποχαιρετισμός.

«Δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ»

Ο πόνος του πατέρα της 19χρονης Θάλειας είναι αβάσταχτος. Αναζητά τις απαντήσεις, το «γιατί» το παιδί του έφυγε τόσο άξαφνα απ’ τη ζωή. Από το πρωί, συγγενείς και φίλοι έφταναν στο σπίτι της οικογένειάς του για να συμπαρασταθούν. Λίγα λουλούδια στα χέρια, πρόσωπα σκυθρωπά, βουβά, με δάκρυα στα μάτια.

Η 19χρονη ναυτική δόκιμος άφησε τη τελευταία της πνοή την περασμένη Πέμπτη στη Νάπολη, στο πρώτο της εκπαιδευτικό ταξίδι, έχοντας εμφανίσει λίγες ώρες πριν υψηλό πυρετό.

Μόλις χθες η σορός της έφτασε στη Λάρισα με στρατιωτικό αεροσκάφος, ενώ ακολούθησε αυτοκινητοπομπή προς το σπίτι της άτυχης κοπέλας.

Η νεκροτομή ολοκληρώθηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης και πλέον οι ελληνικές Αρχές θα ενημερωθούν επισήμως για τα αποτελέσματα, με τα μεταφρασμένα έγγραφα να φτάνουν στην Ελλάδα από την Ιταλία μέσα στις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News