Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

Γιώργος Μαζωνάκης: Συγκινητική στιγμή στο Κατράκειο - Η μητέρα του χόρεψε ζεϊμπέκικο (ΒΙΝΤΕΟ)


Συγκινητικές στιγμές έζησαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο Κατράκειο της Νίκαιας, στη συναυλία του Γιώργου Μαζωνάκη. Ο αγαπημένος τραγουδιστής είχε στο πλευρό του τους γονείς του και στη μέση του τραγουδιού «Ώρες Μικρές» οι δυο τους ανέβηκαν στη σκηνή.

Αφού αγκαλιάστηκαν, ο Γιώργος Μαζωνάκης λέει στον πατέρα του «θα την πάρω λίγο» και την τραβάει για να χορέψει στην πίστα, πειράζοντάς την μάλιστα, λέγοντάς της «έλα τώρα μη μου κάνεις την ντροπαλή».

Η μητέρα του, Κλειώ, που μάλιστα γιόρταζε χθες, δεν χάλασε το χατίρι του γιου της, χόρεψε ζεϊμπέκικο ενώ ο Γιώργος Μαζωνάκης γονάτισε στη σκηνή για να της τραγουδά.

Στο τέλος του τραγουδιού, αγκαλιάστηκαν και το κοινό τους χειροκρότησε θερμά.

1 σχόλιο:

  1. Γιατι δν φοράει τα ρούχα που είχε στα Mad την φούστα δηλαδή,επειδή ειναι η μαμα μπροστα? 🤡

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News