Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Αριδαία: Συγκίνηση για τη μητέρα που δίνει μάχη για τη ζωή της - Τι δήλωσε η Δήμητρα Γκιαβουροπούλου στο Aridaia News


Συγκίνηση έχει προκαλέσει η περιπέτεια μιας μητέρας δύο ανήλικων παιδιών, η οποία δίνει μάχη για τη ζωή της. Ο λόγος για τη Δήμητρα Γκιαβουροπούλου από το Βορεινό Αλμωπίας, η οποία περνάει μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία της και μας χρειάζεται δίπλα της.

Από εχθές που έγινε γνωστό ότι θα πρέπει να συγκεντρωθεί το ποσό των 6.318 ευρώ για να υποβληθεί σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς σε εξειδικευμένο νοσοκομείο της Αθήνας, η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγάλη.

Το Aridaia News επικοινώνησε με τη Δήμητρα, η οποία με μεγάλη συγκίνηση θέλει να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που στέκεται στο πλευρό της. Είναι δυνατή και αισιόδοξη, πως όλα θα πάνε καλά. Για να γίνει όμως αυτό, χρειάζεται την έμπρακτη στήριξή μας, για να βγει νικήτρια από αυτή τη δύσκολη μάχη που δίνει.

Εμείς της ευχόμαστε να είναι γρήγορα δίπλα μας και κυρίως δίπλα στα παιδάκια της, ακόμα πιο δυνατή.

.

2 σχόλια:

  1. Πως μπορούμε να βοηθήσουμε; Υπάρχει κάποιος λογαριασμός iban;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανατρεξτε στο fb στη σελιδα Πραξη Αγαπης οπου και ειναι η αρχικη δημοσιευση.Εκει αναγραφονται με λεπτομερεια ολες οι πληροφοριες λογαριασμοι κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News