Έτοιμες σε λιγότερο από 10 λεπτά
Υλικά
- 600 γρ. μεγάλες γαρίδες
- 2 κ. σ. ελαιόλαδο
- 4 κ. σ. βούτυρο
- 4-5 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 2 κ. σ. λευκό ξηρό κρασί
- 1-2 ολόκληρες κόκκινες πιπεριές καγιέν
- 1/4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο μαϊντανό
- 1 πρέζα χοντρό αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
Βήμα 1
Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι, προσθέστε τις γαρίδες, αλατοπιπερώστε και σοτάρετε για 1-2 λεπτά από κάθε πλευρά.
Βήμα 2
Σβήστε γρήγορα με το κρασί και προσθέστε το βούτυρο, το σκόρδο, τις πιπεριές καγιέν και τον μαϊντανό.
Βήμα 3
Περάστε τις γαρίδες μέσα από τη σάλτσα βουτύρου και μαγειρέψτε για άλλα 30 δευτερόλεπτα -προσέχοντας να μην παραψήσετε τις γαρίδες.
Βήμα 4
Αποσύρετε αμέσως από τη φωτιά και σερβίρετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia News