Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

Μακαρονοσαλάτα με τόνο


Μια συνταγή με πολλή γεύση και λίγη προετοιμασία

Υλικά

- 200 γρ. ζυμαρικά της αρεσκείας σας (κατά προτίμηση κοφτά)

- 1/2 φλ. τσαγιού κατεψυγμένα πράσινα μπιζέλια, αποψυγμένα

- 140 γρ. τόνο από κονσέρβα (χωρίς τα υγρά του)

- 1 φλ. τσαγιού μαγιονέζα ή

- 1 φλ. τσαγιού τριμμένο τσένταρ

- 1/4 φλ. τσαγιού γλυκό τουρσί, αν θέλετε

- 2 κ. γλ. χυμό λεμονιού

- 3/4 κ. γλ. αλάτι

- 1/4 κ. γλ. πιπέρι

- 1/2 φλ. τσαγιού σέλινο, ψιλοκομμένο

- 1/4 φλ. τσαγιού κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Βήμα 1

Μαγειρέψτε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, προσθέτοντας τον αρακά τα τελευταία 4 έως 6 λεπτά, ξεπλύνετε με κρύο νερό και σουρώστε.

Βήμα 2

Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετήστε τα μακαρόνια και τον αρακά και ανακατέψτε με τα υπόλοιπα υλικά.

Βήμα 3

Καλύψτε με διάφανη μεμβράνη και τοποθετήστε στο ψυγείο τουλάχιστον 1 ώρα για να αναμειχθούν οι γεύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News