Με αρώματα εσπεριδοειδών και κανέλας
Υλικά
- 1 μπουκάλι ξηρό κόκκινο κρασί
- 2 κ. σ. νέκταρ αγαύης
- 1/4 φλ. τσαγιού grand marnier
- 1/4 φλ. τσαγιού μπράντι
- 1 πορτοκάλι, κομμένο στη μέση και στη συνέχεια σε φέτες
- 1 λάιμ, κομμένο σε φέτες
- 1 αχλάδι, κομμένο σε φέτες
- 1/2 φλ. τσαγιού σπόρους ροδιού
- 2 ξυλάκια κανέλας
Εκτέλεση
Βήμα 1
Σε μια μεγάλη κανάτα ρίξτε το νέκταρ αγαύης, το grand marnier, το κονιάκ, το πορτοκάλι, το λάιμ, το αχλάδι, τους σπόρους ροδιού, τα ξυλάκια κανέλας. Ανακατέψτε για να συνδυαστούν.
Βήμα 2
Προσθέστε το κόκκινο κρασί και ανακατέψτε.
Βήμα 3
Σκεπάστε και τοποθετήστε το στο ψυγείο για 1-2 ώρες (όσο περισσότερο μείνει τόσο καλύτερη γεύση θα έχει).
Βήμα 4
Σερβίρετε τη σανγκρία σε ποτήρι με πάγο ή παγωμένη από το ψυγείο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia News