Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Βόμβα! Υφυπουργός Πολιτισμού στην Κύπρο αναλαμβάνει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης


Υφυπουργός Πολιτισμού στο νέο υπουργικό σχήμα του νεοεκλεγέντα Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη αναλαμβάνει ο γνωστός τραγουδιστής, Μιχάλης Χατζηγιάννης, μια απόφαση που προκάλεσε έκπληξη τόσο στις τάξεις του πολιτικού κόσμου, όσο και στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η σχετική ανακοίνωση έγινε το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας και ο γνωστός τραγουδιστής βρίσκεται και επίσημα στη λίστα του νέου υπουργικού συμβουλίου που προέκυψε μετά τη νίκη του Νίκου Χριστοδουλίδη στις κυπριακές προεδρικές εκλογές.

Όταν ο Χατζηγιάννης έλεγε ότι δεν θα ασχοληθεί με την πολιτική

Ωστόσο, γυρίζοντας το χρόνο λίγο πίσω ο αγαπητός τραγουδοποιός σε συνέντευξή του στον Τάσο Τρύφωνος και στην εκπομπή του Alpha Κύπρου «Τετ α τετ» είχε απαντήσει στο ενδεχόμενο της ενασχόλησής του με την πολιτική;

«Σου έχουν προτείνει να κατέβεις στην πολιτική; Θα το έκανες;» ήταν η ερώτηση του παρουσιαστή. «Όχι δεν μου έχουν προτείνει και δεν θα το έκανα και ποτέ. Εγώ δεν είμαι πολιτικοποιημένος άνθρωπος. Δεν είμαι κομματικοποιημένος. Είμαι πολιτικοποιημένος σε βαθμό που αφορά τα κοινά, αυτά που επηρεάζουν τη μεγαλύτερη μάζα, την κοινωνία», ήταν η απάντηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News