Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023

Θρήνος στα Γιαννιτσά: Ταυτοποιήθηκε η σορός της 23χρονης Ιφιγένειας


Τραγική εξέλιξη στο θέμα της αναζήτησης της 23χρονης Ιφιγένειας Μήτσκα την οποία αναζητούσαν οι γονείς της μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Σύμφωνα με ανάρτηση του δικηγόρου της οικογένειας η 23χρονη είναι νεκρή καθώς ταυτοποιήθηκε η σορός της μέσω ανάλυσης DNA.

Οι γονείς της με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έψαχναν να βρουν κάποιο στοιχείο για την κόρη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News