Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στα νοσοκομεία της Λάρισας με συγγενείς νεκρών


Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίσσονται από τα ξημερώματα έξω από τα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών των δύο νοσοκομείων της Λάρισας, Γενικού και Πανεπιστημιακού, όπου μεταφέρονται επιβάτες των τρένων μετά τη σύγκρουση στα Τέμπη.

Συγγενείς επιβατών της μοιραίας αμαξοστοιχίας έχουν συγκεντρωθεί περιμένοντας να μάθουν κάποιο νέο για τους δικούς τους ανθρώπους. Κραυγές και δάκρυα σπάνε τη νυχτερινή σιωπή για εκείνους που διαπιστώνουν ότι ο δικός τους άνθρωπος δεν βρίσκεται πια στη ζωή αναφέρει το onlarissa.

Τα ασθενοφόρα δε σταματούν τις διακομιδές, αφού οι τραυματίες υπερβαίνουν τους 85, οι 30 εκ των οποίων σοβαρά, άλλοι διασωληνωμένοι, άλλοι εγκαυματίες, άλλοι πολυτραυματίες με σοβαρά κατάγματα και τραύματα.





*Οι φωτογραφίες είναι λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα από τα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News