Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

Βίντεο ΣΟΚ από το Αμύνταιο Φλώρινας: Σηκώνεται η μπάρα για να περάσει το τρένο


Ένα βίντεο σοκ κάνει τον γύρο του διαδικτύου, στο οποίο φαίνεται σε φυλασσόμενη διάβαση στο Αμύνταιο της Φλώρινας, να σηκώνεται η μπάρα όταν περνάει το τρένο.

Το βίντεο έχει τραβηχτεί το 2021 και μάλιστα είχε αναπαραχθεί και από την εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα” τότε, ενώ τα τελευταία 24ωρα έχει γίνει viral καθώς το πρόβλημα δύο χρόνια μετά συνεχίζει να υφίσταται. Ο δήμαρχος Αμυνταίου Φλώρινας κ. Μπιτάκης, μίλησε στον Μάνο Νιφλή στο OPEN για το εν λόγω βίντεο που προκαλεί αίσθηση. «Είναι συχνό φαινόμενο, έχουμε κάνει άπειρες φορές έγγραφα και δεν μας ακούει κανένας. Μπλοκάρει το σύστημα» είπε ο Άνθιμος Μπιτάκης το πρωί της Παρασκευής (3/3).

Προφανώς στο συγκεκριμένο βίντεο οι οδηγοί των αυτοκινήτων και ο άνδρας με το ποδήλατο που περιμένουν να περάσει το τρένο είναι κάτοικοι. Έτσι περιμένουν αν και η μπάρα σηκώνεται, γνωρίζοντας το πρόβλημα και έχοντας πλέον συνηθίσει στην εικόνα αυτή, που κάθε άλλο παρά κανονική είναι.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News