Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023

Το κορίτσι - άγγελος στο διαλυμένο τρένο και το μήνυμα για την «εγκληματικά ακμαία ηλιθιότητα του κράτους»


Η τραγωδία στα Τέμπη έχει συγκλονίσει ολόκληρο τον κόσμο, με τις εικόνες από τα διαλυμένα τρένα να κάνουν τον γύρο του κόσμου. Ο Αρκάς έκανε και σήμερα μια ανάρτηση για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα, στην οποία εικονίζεται ένα μικρό κορίτσι – άγγελος μέσα στο διαλυμένο τρένο.

«Αυτή η εικόνα δημιουργήθηκε σε λίγα δευτερόλεπτα με μια απλή εντολή σε πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης. Κι όμως, σε εποχή τόσης τεχνολογίας, η φυσική ηλιθιότητα αυτού του κράτους παραμένει εγκληματικά ακμαία», είναι το μήνυμα του Αρκά πάνω στην εικόνα.


Και το χθεσινό σκίτσο του Αρκά ήταν αφιερωμένο στην τραγωδία με δεκάδες νεκρούς και τραυματίες. Πάνω στη μια σιδηροδρομική γραμμή κινείται ένα μαύρο τρένο, οδηγός του οποίου φαίνεται πως είναι ο Χάρος. Δίπλα από αυτό, κάθεται ο «Μάρτιος», ο οποίος είναι με σκυφτό κεφάλι και δακρυσμένος.


 

1 σχόλιο:

  1. Το κράτος είναι τα κανάλια οι δημοσιογράφοι και μετά ο απλός λαουτζίκος εσείς τούς χαϊδεύεται τα αφτιά, εσείς τούς δίνεται τις ερωτήσεις πρίν βγούνε στον αέρα οι μισοί υπουργοί και βουλευτές είναι πρώην δημοσιογραφακοι σε ποιους τα πουλάτε αυτά βρε Αη σηχτηρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News