Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Αριδαία: Το έργο της Δημοτικής Αρχής του Χρ. Μπάτση συνοψίζεται σε αυτές τις φωτογραφίες


Εκδήλωση με θέμα τον απολογισμό των τριών ετών διοίκησης, έχει προγραμματίσει να πραγματοποιήσει η Δημοτική Αρχή Αλμωπίας του Χρήστου Μπάτση.

Μια Διοίκηση που αποδείχτηκε κατώτερη των προσδοκιών, καθώς εξελέγη με σημαία τη βελτίωση της καθημερινότητας και τελικά δεν κατάφερε να υλοποιήσει ούτε τα εξασφαλισμένα έργα ύψους 10.000.000 ευρώ που παρέλαβε από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή.

Δυστυχώς, το έργο της σημερινής Δημοτικής Αρχής του Χρήστου Μπάτση, συνοψίζεται στις παρακάτω φωτογραφίες από την πόλη της Αριδαίας...








 

13 σχόλια:

  1. Πραγματικά ντρέπομαι που ψήφισα αυτόν τον ανθρωπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mήπως να ντρεπόσουν επειδή είσαι ηλίθιος;

      Διαγραφή
  2. ανικανοι μας πηγατε εκατο χρονια πισω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χθες κοντεψα να σκοτωθω στην τρυπα μπροστα στον Δεκο. Ερχονταν κ απο απεναντι αυτοκινητα . Ειναι τραγικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν έχουν καμία ντροπή.
    Θα παρουσιάσουν λέει το έργο τους.
    Ποιο έργο; Το τίποτα; Το μηδέν;
    Τι λάθος κάναμε θεέ μου το 2019;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι άλλος ηλίθιος.

      Διαγραφή
    2. Ο δήμαρχος σε έβαλε να απαντάς μωρι παλιογαλοτσα ότι και να λες μπινε ο μπατσης πάει σπίτι του

      Διαγραφή
  6. Μία ζωή για μια λακούβα λέτε αυτό κάθε τέσσερα χρόνια τά ίδια μάθετε τέλος πάντων να ψηφίζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. όλοι κάθεστε και μιλάτε και βρίζετε τους δημάρχους
    1. Ο η πλειοψηφία του τόπου μας βγαζει τον δήμαρχο
    2. τα τελευταία 10 χρόνια ο κόσμος της Αριδαίας δεν σέβεται τα βασικά, την καθαριότητα ας πούμε που πετάνε μπάζα, σκουπίδια και ορισμένοι τα πετάνε σε διπλανά οικόπεδα εντός της Αριδαίας και τα αδέσποτα που δήθεν βρέθηκαν Αριδαία, αλλά κάποιοι χωριάτες τα φέρνουν στην αριδαια, φέτος στις εκλογές να ψηφίσουμε αυτόν που αξίζει και όχι αυτός που θα υποσχεθεί ούτε που υποδεικνύει τα λάθη των προηγούμενων δημάρχων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όντος κάτι πρέπει να γίνει με της Λακούβες είναι θέμα ασφάλειας και ανθρώπων και αυτοκινήτων και μετά της τελευταίες πλημμύρες πολύ χειρότερο το πρόβλημα και ο Κόσμος της Αριδαίας και το Χωρίον έχει αγανακτήσει γιατί δεν βλέπει ούτε μία ενέργεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. οι 5 λακουβες σας χαλασαν; δεν βλεπετε οτι ολο το οδικο δικτυο της πολης ειναι ενα μπουρδ....; δεν βλεπετε τη βρωμα στους καδους ειδικα εκει στα ψαραδικα που ειναι εστια μολυνσης; τωρα γιατι τα λεω; στ αρχ...... σας κι αν τα λεω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News