Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Απογραφή 2021 - ΠΕΛΛΑ: Οι τελικοί πίνακες ανά πόλη και χωριό - Μείωση του πληθυσμού


Στους 10.482.487 κατοίκους ανέρχεται ο πληθυσμός της Ελλάδας, σύμφωνα με την απογραφή του 2021, τα επίσημα στοιχεία της οποίας έβγαλε σήμερα Παρασκευή (21.4.2023) στη δημοσιότητα η ΕΛΣΤΑΤ.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την απογραφή του 2021 της ΕΛΣΤΑΤ, ο συνολικός μόνιμος πληθυσμός της Ελλάδας ανέρχεται σε 10.482.487 άτομα, από τα οποία τα 5.356.510 είναι γυναίκες (51,1%) και 5.125.977 άντρες (48,9%).

Μάλιστα, ο συνολικός πληθυσμός της Ελλάδας έχει μειωθεί κατά 3,11% συγκριτικά με την απογραφή του 2011, ενώ παρατηρείται μείωση του πληθυσμού στις περισσότερες περιφέρειες της χώρας, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Δείτε αναλυτικά τα επίσημα στοιχεία με ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δείτε τα αποτελέσματα της Πέλλας:






 

1 σχόλιο:

  1. Κατ'αρχη, σας ευχαριστούμε για την πλήρη ενημέρωση των χωριών μας.
    Αλλά, υπάρχει ένα ζήτημα. Π.χ, στο σύνολο των κατοίκων της Άρνισσας, συνυπολογίζονται και τα Ξανθογεια, η Δροσιά και ο Αγ. Δημήτριος. Άρα η Άρνισσα δεν έχει 1370 κατ. αλλά 1200 και κάτι.
    Όπως επίσης στην κοινότητα Πετριας είναι και το Πλευρώνα, όπως και στην κοινότητα Καλλίπολης είναι και το Σανδάλι. Επίσης στα Εσωβαλτα είναι και το Σταυροδρόμι.
    Θα μπορούσατε να μας δώσετε μια πραγματική εικόνα σε κάθε χωριό; Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News