Τετάρτη 5 Απριλίου 2023

Χαλκηδόνα: «Ήταν ήσυχη οικογένεια, δεν το πιστεύουμε» - Τι λένε φίλοι της δολοφονημένης 71χρονης (ΒΙΝΤΕΟ)


Άφαντος παραμένει ο 34χρονος μητροκτόνος της Χαλκηδόνας καθώς έχουν περάσει περισσότερες από 24 ώρες από το έγκλημα που συγκλόνισε την περιοχή και ο γιος της άτυχης γυναίκας, ο οποίος με σημείωμα που άφησε ομολόγησε την πράξη του – αναζητείται ακόμη από τις Αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι η 71χρονη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή, μέσα σε ένα όχημα σε αγροτική περιοχή, ενώ έφερε τραύμα στο κεφάλι από πυροβολισμό με καραμπίνα.

«Ήταν ήσυχη οικογένεια, δεν το πιστεύουμε»

Μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, η Αγγελική Πατενίδου, οικογενειακή φίλη, κάνει λόγο για ήσυχη οικογένεια και ένα καλό παιδί για τον 34χρονο.

«Ήσυχη οικογένεια, καλό παιδί και για μητέρα του καλή κυρία, είχε προβλήματα. Για το παιδί δεν έχουμε να πούμε κάτι, ότι μπορεί να είχε κάτι. Τον είδα τελευταία φορά το Σάββατο. Δε δημιουργούσε προβλήματα. Όταν το ακούσαμε, λέγαμε μα είναι δυνατόν ο Βασίλης, είναι δυνατόν να έγινε σα αυτήν την οικογένεια. Όλοι λυπηθήκαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News