Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Νοσοκομείο Έδεσσας: Σύγχρονα μηχανήματα σε αχρηστία - Για ειδικές χειρουργικές επεμβάσεις σε προβλήματα όρασης


Ως Συντονιστική Επιτροπή του Νοσοκομείου Έδεσσας SOS πληροφορηθήκαμε ότι το Νοσοκομείο Έδεσσας είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα για ειδικές χειρουργικές επεμβάσεις σε προβλήματα όρασης τα οποία όμως μένουν αχρησιμοποίητα παρόλο που υπάρχουν ειδικευμένοι ιατροί που μπορούν να τα χειριστούν.

Απορούμε γιατί συμβαίνει κάτι τέτοιο την στιγμή που υπάρχει μεγάλος όγκος ασθενών που περιμένει να εξυπηρετηθεί και δεν μπορεί.

Δηλαδή τελικά για όλα η λύση είναι ο ιδιωτικός τομέας; Και πόσοι από μας έχουν αυτήν την δυνατότητα;

Η Συντονιστική Επιτροπή

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News