Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Δήμος Πέλλας - Αγάθη Μακρίδου: Αυτή είναι η κατάσταση των παιδικών χαρών που παρέδωσε η σημερινή Δημοτική Αρχή (ΦΩΤΟ)


Δείτε την ανάρτηση της υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου Πέλλας Αγάθης Μακρίδου:

Πριν 10 χρόνια ξηλώθηκαν όλες οι παιδικές χαρές γιατί δεν πληρούσαν τις προδιαγραφές που όριζε ο νόμος, με την επαναλαμβανόμενη υπόσχεση επί σειρά ετών από την παρούσα δημοτική αρχή ότι θα φτιαχτούν νέες, σύγχρονες κι ασφαλείς για τα μικρά παιδιά.

Μετά από δέκα έτη αποφασίστηκε η δημιουργία παιδικής χαράς στον χώρο του Φιλλιπείου όπου σε μερικούς μήνες ξεκίνησε να έχει τα παρακάτω αποτελέσματα.

Άρα, η παρούσα δημοτική αρχή αφενός άφησε γενιές παιδιών να μεγαλώσουν χωρίς να ξέρουν τι είναι η παιδική χαρά, αφετέρου δείχνει την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζει τους μικρούς μας δημότες αλλά κι ένα σημείο ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για την πόλη.

Κι ας θίξω και μια τελευταία παράμετρο... Μετά από τόσα χρόνια στην διοίκηση του δήμου Πέλλας θεωρούσα αυτονόητο ότι τα ποιοτικά χαρακτηριστικά κι οι προδιαγραφές στους διαγωνισμούς τηρούνται στο ακέραιο, ειδικά για ζητήματα που αφορούν παιδιά κι όπως επιτάσσει ο νόμος. Απ' ότι φαίνεται μετά από 10+ χρόνια ορισμένοι συνεχίζουν να είναι πάρα πολύ καλά αδιάβαστοι κι αδιάφοροι...

#ΜελλονΔημιουργιας
#ΦουντουκιδηςΣταθης

1 σχόλιο:

  1. Πλάκα μου κάνετε βλέπετε της παιδικές χαρές αλλά τα νηπιαγωγεία που είναι μέσα στα μαύρα χάλια της περιοχής κ δεν πληρουν της προϋποθέσεις για να κατοικούν τα παιδια μας σε εκείνα κλείνουμε τα μάτια κ πουκαθονται σε άθλιες συνθήκες με κίνδυνο για την σωματική υγεία Η παιδικές χαρές είναι το πρόβλημα δηλαδή από μέσα πανούκλα κ απ έξω κούκλα είστε για γελια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News