Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Θ. Τζάκρη: «Τον ελληνικό λαό τον ενδιαφέρει να φύγει το καθεστώς Μητσοτάκη, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω» (ΒΙΝΤΕΟ)


Η εμφάνισή της υποψήφιας Βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρας Τζάκρη στην τηλεόραση του ANT1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου.

Δείτε ολόκληρο το βίντεο εδώ:

.

6 σχόλια:

  1. αστο καλυτερα Ντορκα η ηττα θα ειναι μεγαλη και το ξερεις, κοιτα να μαζεψεις σταυρους γιατι παιζεις σε γηπεδο στην πελλα χωρις αντιπαλο, και μη ξεχνας το βραδυ των εκλογων θα ειναι σκληρο, ολα τ αλλα αλλα λογια ν αγαπιομαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αμαν Θοδωρα να η ευκαιρία, αν δεν τόμαθες οι στοιχηματικες δίνουν μεγάλο ποσοστό νίκης στη ΝΔ, αφου λοιπόν πιστευεις στην αναξιοπιστια των δημοσκοπησεων να η ευκαιρία, πες στους ψηφοφόρους σου να παίξου ΣΥΡΙΖΑ να κονομήσουν χοντρά λεφτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στο Νομό Πέλλας ,το βασίλειο της Χρυσής Αυγής, όποιος δηλώνει Συριζα ,δέχεται χυδαίες επιθέσεις σε όλα τα επίπεδα.Αυτή είναι η αλήθεια και το είδαμε παντού .Αυτό υποβιβάζει την περιοχή μας,διώχνει τα καλά μυαλά και απομένουν οι κάφροι και οι απόγονοι των χουντικών.Ευτυχώς η Αθήνα γνωρίζει τι συμβαίνει και παρακολουθεί με προσοχή τα αυγά του φιδιού που κρύβονται με τρόπο ότι δήθεν γίναν άνθρωποι.Οι κάφροι είναι πάντα κάφροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυρία Θεοδώρα ξέρετε ένα τραγούδι που λέει αστο να πάει άστο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θεοδωρα το έκλεψες αυτό το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω , το έλεγε κάποιος στο ΠΑΣΟΚ ( από κει που ήσουνα μη ξεχνάς ) από δω δικός μας και τώρα είναι σπίτι του . πρόσεξε και σύ. γιατί ναι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω ,πάρτο απόφαση και σύ και οι λοιποί ομοιοι σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και όταν κυβερνήσατε είδαμε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News