Σάββατο 22 Απριλίου 2023

Το μήνυμα Μητσοτάκη για τις εκλογές: «Εθνική αναγκαιότητα η πολιτική σταθερότητα»


Τους λόγους για τους οποίους ζήτησε την διεξαγωγή εκλογών εξηγεί στο μήνυμά του στους πολίτες ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός εξήγησε ότι η ανάγκη σταθερότητας σε συνδυασμό με την ανάγκη ισχυρής εκπροσώπησης του τόπου διεθνώς, επιβάλλουν έναν ορίζοντα τετραετίας.

«Γι’ αυτό και συνιστά θέμα εξαιρετικής σημασίας, σύμφωνα με το άρθρο 41 του Συντάγματος. Γιατί η Ελλάδα χρειάζεται καθαρή προοπτική στην πορεία της και καθαρές λύσεις στην ηγεσία της», είπε χαρακτηριστικά. Γι’ αυτό τον λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι η πολιτική σταθερότητα γίνεται εθνική αναγκαιότητα και η τροχιά της προόδου μόνος δρόμος για την πατρίδα. Άρα και καθοριστικό κριτήριο για την ψήφο μας αύριο.

Ο πρωθυπουργός έκλεισε την δήλωσή του στέλνοντας ένα ενωτικό μήνυμα κατά της τοξικότητας. Ζήτησε «να μείνουμε ενωμένοι. Μακριά από τα ψέματα, τη λάσπη και τα άδεια συνθήματα που θα μας πολιορκήσουν ξανά».

.

11 σχόλια:

  1. Μακρια απο τα ψεματα λεει. Γελαμε.Ποσες υποθέσεις δν εχουν κλεισει γτ τους καλυπτετε σαν κυβερνηση.4 χρονια με ψεματα φιμωνετε τν ελληνικο λαό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες μας ποιες υποθέσεις. Να τις μάθουμε κι εμείς για να μην κάνουμε λάθος στις εκλογές

      Διαγραφή
  2. Και μακριά από τα νησιά του Αιγαίου έκαναν Πάσχα οι αρχηγοί των ενόπλων δυνάμεων κ. Μητσοτάκη με εντολή σας. Δεν διαφερεται σε κάτι με το ΣΥΡΙΖΑ στα Εθνικά θέματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ? ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ? ΝΤΟΥΒΑΡ ΕΙΣΑΙ?

      Διαγραφή
    2. Το ντουβαρι φίλε φαίνεται ποιος είναι όταν μένεις σταθερός στο ίδιο κόμμα μέχρι να πεθαίνεις. Τώρα σκέψου λίγο ποιος είναι το ντουβαρι;

      Διαγραφή
  3. Μητσοτακη δαγκωτο μπας και μπορεσει και φερει την ελλαδα στον 21 αιωνα για τα παιδια μας και τα εγγονια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παρακαλουντε η υβριστες του Μητσοτάκη εδώ μέσα να μας πουν ποιον προτείνουν να κυβερνήσει τη χώρας εκτος αν ντρέποντε να πουν, διαφορετικά τα σάλια που πετούν απ εδω και απ εκεί ας τα πάνε στο καφενείο της γειτονιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι έναν δρόμο για Θεσσαλονίκη ανύπαρκτο, βενζίνη 2 ευρώ, αποζημίωση τα μισά απ' οτι υποσχεθήκατε, κανένας υπουργός από Βόρειο Ελλάδα, συζήτηση με Τούρκους για Αιγαίο, την ένταξη των Σκοπίων με ονομασία "Βόρειο Μακεδονία " στην Ευρωπαϊκή Ένωση κλπ κλπ μπορώ να γράφω μέχρι αύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...καλα τραβα το καζανακι γίδ και αντε στον φελόπουλο τωρα που αδειάζουν θέσεις βλάκα αααα βλάκα φασίστα

      Διαγραφή
    2. Εγώ γιδι εσύ προδότης όπως ο Μητσοτάκης με την "Βόρειο Μακεδονία" και την συνεκμετάλλευση των υδρογονανθράκων στο Αιγαίο. Τώρα κοιταξου στο καθρέφτη και θα δεις έναν προδότη που δεν έχει διαφορά με τους Συριζαιους, όσο για το βλάκας φαίνεται Ποιος είναι ο βλάκας. Πρώτα η θρησκεία και η Πατρίδα και μετά τα κόμματα. Κοκκινοφασιστα

      Διαγραφή
    3. ρε 9.09 τον αγκυλοτο σταυρο που τον εχεις; στο μπρατσο η στο μετωπο; ου να μου χαθεις φασισταρα

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News