Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Δήμος Έδεσσας: Παραιτήθηκε ο Δ. Γιάννου - Ποιος αναλαμβάνει νέος μεταβατικός Δήμαρχος


Παραιτήθηκε από το αξίωμα του Δημάρχου Έδεσσας ο Δημήτρης Γιάννου, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό θα είναι υποψήφιος Βουλευτής Πέλλας με τη ΝΔ.

Χρέη υπηρεσιακού Δημάρχου από σήμερα εκτελεί ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Βεγορίτιδας Σωτήρης Μούκας, καθώς είναι ο Δημοτικός Σύμβουλος της διοικούσας παράταξης που έχει λάβει τις περισσότερες ψήφους στις εκλογές του 2019.

Η διαδικασία προβλέπει, ότι ο κ. Μούκας οφείλει να συγκαλέσει τη δημοτική ομάδα, ώστε να διεξαχθεί μυστική ψηφοφορία, από την οποία θα αναδειχτεί ο νέος μεταβατικός Δήμαρχος Έδεσσας μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, οπότε και λήγει η παρούσα δημοτική περίοδος.

Οι πληροφορίες συγκλίνουν στο πρόσωπο του Γιάννη Μουράτογλου ως νέου μεταβατικού Δημάρχου, ενώ την παράταξη θα οδηγήσει στις εκλογές ως υποψήφιος Δήμαρχος ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φίλιππος Γκιούρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News