Σάββατο 8 Απριλίου 2023

Κατερίνα Καινούργιου: Ρε φίλε, για ποιον λόγο στέλνεις το μόριό σου; Θα πούμε «ουάου»; (ΒΙΝΤΕΟ)


«Όποιος με δει σήμερα να μου την πέσει, ωραία και διακριτικά παρακαλώ», είπε την Παρασκευή (7/4) στην εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε η Mary Vitinaros – την οποία γνωρίσαμε φέτος μέσα από το GNTM – ότι δεν την φλερτάρουν τόσο πολύ οι άντρες και πως μάλλον αυτό οφείλεται στο ότι είναι πολύ ψηλή.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Super Κατερίνα που αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα, που καθ’ ομολογία της αναζητεί εδώ και κάποιο διάστημα το ιδανικό ταίρι και το άλλο της μισό και η οποία έχει δηλώσει άτυχη στα προσωπικά της τόνισε μάλιστα ότι οι άντρες που συνήθως είναι μαζί της, είναι φίλοι της. «Απλωθείτε», είπε και πρόσθεσε: «Μην μου στέλνετε φωτογραφίες στο Instagram, δεν έχετε ελπίδες. Κάποιοι κάνουν και photoshop».

Στο ερώτημα αν η ίδια λαμβάνει γυμνές φωτογραφίες, η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Ρε φίλε, για ποιο λόγο να στείλεις το μόριό σου; Για ποιο λόγο, δηλαδή, το κάνετε αυτό οι άντρες; Στο Instagram να στέλνετε αυτό το πράγμα; Για ποιο λόγο; Είναι χυδαίο, πέφτετε πολύ στα μάτια μας. Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω. Θα πούμε “ουάου”; Αν είναι δυνατόν», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Δεν την ενημέρωσαν ότι βγαίνει στον αέρα – «Γιατί το κάνετε αυτό; Με εκθέτουν»

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής τώρα η επιστροφή στο πλατό της Super Κατερίνα μετά την προβολή ενός βίντεο με δηλώσεις των πρωταγωνιστών του J2US, έγινε χωρίς την καθιερωμένη προειδοποίηση ότι η ίδια και οι συνεργάτες της είναι στον αέρα, ώστε να είναι προετοιμασμένοι. Η Κατερίνα Καινούργιου έδειξε να αιφνιδιάζεται από το γεγονός αυτός και έδειξε αμέσως την ενόχλησή της γι’ αυτό που είχε συμβεί.

«Γιατί δεν μετρήσατε 3,2,1 ότι βγαίνουμε; Είστε καλά εδώ; Γιατί το κάνετε αυτό;» ρώτησε σε αυστηρό ύφος η Κατερίνα Καινούργιου και σχολίασε στη συνέχεια: «Όχι, απλά με εκθέτουν στον αέρα και δεν γίνεται αυτό το πράγμα…».

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας θέλησε να ελαφρύνει λίγο το κλίμα, λέγοντας με χιούμορ: «Είχαμε προλάβει και είχαμε ντυθεί. Οπότε μην φοβάσαι» κάτι που δεν βρήκε ιδιαίτερα αστείο η παρουσιάστρια.

2 σχόλια:

  1. Ρε Σταύρο σοβαρό ρεπορτάζ δημοσίευσες. Καλά ρε γ....το ασχολείσαι με τηλεσκουπίδια; Εγώ που θα το διαβάσω πες μου σε τι θα ωφεληθώ; Πάντως να είσαι καλά. Εμεις θα διαβάζουμε την εφημερίδα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε φιλε και τα καναλια και ολα τα μεσα απ ολα εχουν ετσι ειναι το παιχνιδι.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News