Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Δ. Σταμενίτης: «Υπογράφηκε η σύμβαση κατασκευής για το Νηπιαγωγείο των Προμάχων»


Επικοινωνία με τη Διοίκηση της ΚτΥπ είχε ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης σήμερα 25 Απριλίου 2023 αναφορικά με την εξέλιξη του έργου κατασκευής νέου κτιρίου που θα στεγάσει το Νηπιαγωγείο των Προμάχων.

Όπως ενημερώθηκε ο κ. Σταμενίτης, υπογράφηκε μεταξύ της ΚτΥπ και της κατασκευάστριας ετιαρείας «Σ. ΦΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ & ΣΙΑ Ε.Ε» η σύμβαση ανάθεσης κατασκευής του έργου, συνολικού προϋπολογισμού 1.387.000,00 ευρώ και στην οποία περιλαμβάνονται το αντικείμενο της σύμβασης, τα συμβατικά τεύχη, οι προθεσμίες (περαίωση του έργου σε 330 ημερολογιακές ημέρες), οι υποχρεώσεις του αναδόχου, οι γενικοί όροι κ.α.

Αναφορικά με την εξέλιξη ο Σταμενίτης, δήλωσε:

«Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερη για την Τοπική Κοινότητα των Προμάχων αλλά και συνολικά της περιοχής, καθώς ένα πολύ σημαντικό έργο μπαίνει για τα καλά στην τελική ευθεία. Στο κλείσιμο της κυβερνητικής θητείας η Νέα Δημοκρατία ικανοποιεί ακόμη ένα αίτημα τμήματος των πολιτών του Νομού Πέλλας. Αξίζουν συγχαρητήρια στη Διοίκηση της ΚτΥπ, που σε συνεργασία με το Υπουργείο Υποδομών ολοκλήρωσαν τις απαραίτητες μελέτες, εξασφάλισαν τη χρηματοδότηση και προχωρούν σήμερα στην υλοποίηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News