Κυριακή 9 Απριλίου 2023

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο της Αριδαίας - Μπλόκαρε η κυκλοφορία, κόβει κλήσεις η Αστυνομία


Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί για άλλη μια φορά στο κέντρο της Αριδαίας, της πόλης όπου ο κάθε πολίτης παρκάρει όπου γουστάρει χωρίς να υπολογίζει τίποτα.

Σήμερα Κυριακή τα καταστήματα είναι ανοιχτά στα πλαίσια του εορταστικού ωραρίου και η κατάσταση σε πολλές περιπτώσεις είναι ανυπόφορη.

Είναι ενδεικτικό το γεγονός, ότι σε κάποιες απ' αυτές κλήθηκε η αστυνομία να επιληφθεί, καθώς τα διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα μπλόκαραν όλη την κυκλοφορία.

20 σχόλια:

  1. Ξύπνησε ή αστυνομία για την Αριδαία δεν βλέπει κάθε μέρα χάος μέσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΙΓΑ ΜΗ ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝΕ ΤΗΛ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΛΟΚΑΡΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ.

      Διαγραφή
  2. Επιτέλους ξύπνησαν οι αρχές για να βάλουν μια τάξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως θα έπρεπε να κάνουν αυτό κάθε μερα;;
    Οδηγική παιδεία μηδέν και κώδικας οδικής κυκλοφορίας ανύπαρκτος στην Αριδαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως οι πολίτες να συμμορφωθούν και να περπατάνε και λίγο;

      Διαγραφή
  4. Παιδιά δυστυχώς ολοι αυτοί οι άνθρωποι οι ιθύνοντες είναι τόσο ανεύθυνοι και τόσο χοντροπετσοι που όσο και να μιλάμε όσο και να φωνάζουμε δεν ακούνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχουμε αστυνομία στην Αριδαία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ειναι η κυκλοφοριακή παιδεία μόνο. Ο καθε μαγαζατορας μπροστα απο το μαγαζι του απαγορευει τη σταθμευση με το ετσι θελω με το δικο του τροπο ο καθενας. Αλλος με κλουβες και τελαρα, αλλος με παλετες, αλλος με γλαστρες και φυτα, αλλος με καρεκλες κλπ... Οι θεσεις παρκινκ κατα μηκος των δρομων ειναι μειωμενες τουλαχιστον στο μισό. Το αποτελεσμα ειναι αυτο το χαος που ζουμε καθημερινα στους δρομους. Η αστυνομια πρεπει να βαλει χερι και σε αυτους περα απο την επιβολη ταξης στους δρομους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε μου έτσι είναι μέχρι ενός σημείου. Επειδή είμαι επαγγελματίας και έχω μαγαζί στο κέντρο της Αριδαιας και μέσα στην λειτουργία της δουλειάς μου είναι να φορτώνω και ξεφορτώνω κατά την διάρκεια της ημέρας τα προϊόντα μου, όπως καταλαβαίνεις για να βρίσκω ελεύθερο χώρο μπροστά στο κατάστημα μου από τους αργοσκολους Αριδιωτες που βγαίνουν με το αμάξι τους για να πιουν καφέ στα καφέ της πλατείας με τις ώρες, πρέπει να μεριμνήσω λοιπόν για τον χωρώ αυτόν μπροστά από το μαγαζί μου. Αν δεν είναι έτσι τα πράγματα τότε πρέπει για γίνουμε όλοι δημόσιοι υπάλληλοι ή συνταξιούχοι για να μην σας ενοχλούμε.

      Διαγραφή
  7. Αν ανοίξει ένα μαγαζί στην Αριδαία που θα κατουράμε μέσα από το αυτοκινητο μας θα κάνει χρυσές δουλειές. Γιατί μιλάμε για χα'ι'βανια που πάντα φταίνε οι άλλοι και ποτέ εμείς με μηδέν παιδεία και συμπεριφορά αισχος. Κρίμα να θέλουμε έναν δερβέναγα πάντα από πάνω μας να μας βάλει σε τάξη με το βουρδουλα. Ελπίζω να έχουμε όλοι καθρέπτες σπίτι μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει στην αριδαια και όχι μόνο σμρ αλλά συνέχεια……..
    Διπλοπαρκάρουν κι ας έχει πάρκινγκ δίπλα άσε που όσοι είναι από αριδαια έχουν προτεραιότητα πάντα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε οχι ρε φιλε.για το μονο που δε μπορεις να κατηγορησεις τους αρδαιοτες (που οι μισοι ψηφιζουμε στα χωρια)ειναι για τοπικιστες.που δεν εχουμε βγαλει δημαρχο ποτε απο αριδαια μη σου πω ουτε αντιδημαρχο.ελεος

      Διαγραφή
    2. ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΤΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΑΡΙΔΑΙΩΤΕΣ ΘΑ ΒΓΑΖΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΑΡΙΔΑΙΑ

      Διαγραφή
  9. Η αριδαια εκτός από καταστραμενο οδικό δίκτυο έχει και καταστραμενα μυαλά, ιδιαίτερα αυτοί που κατεβαίνουν από τα χωριά τους δεν καταλαβαίνουν τίποτα, είπαμε ρε καρατζοβιτες κι εμείς χωριάτες είμαστε αλλά όχι κι έτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λοιπόν αλάνια μιλήστε ελευθερα το σαιτ το επιτρέπει, η πόλη μας ειναι ενα μεγάλο μπουρδέλο αυτό που βλέπετε σήμερα γίνετε κάθε μέρα, το κάθε ζώο παρκάρει οπου γουστάρει και στ αρχ..... του, σήμερα ο κάγκουρας εκλεισε τη γωνία ενώ ηξερε οτι δεν χωρά τίποτα και πήγε για καφέ, γενικά στήνετε οπυ θέλει ο καθένας, στο δρόμο μπροστά στο φαρμακείο του Ζιάκα εχει πινακίδες για μονούς και διπλούς μήνες, ποτέ δεν ειναι αδεια η μία πλευρά, αστυνομία ειλικρινά δεν ξερει κανείς γιατί δεν επεμβαίνει, αρχισα να πιστευω πως ετσι θέλουν την πόλη καποιοι, καληνύχτα και αυριο πάλι τα ιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Σ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ? ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤ ΑΡΧ....... ΤΟΥΣ

      Διαγραφή
  11. Έρχονται εκλογές και τους έχωσαν να κάνουν τι δουλειά αυτούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Με οπιον δήμαρχο καθήσεις τέτοιο μάθημα θά πάρεις αυτοί είσαστε σσσσσσσ μήν ξυπνάτε τό δήμαρχο τρώει στα κεντρικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν είναι μόνο η αστυνομία( που έπρεπε να βγαίνει πιο συχνά) ειναι και ο δήμος που δεν κάνει τπτ, ειδικά για της στροφές που δεν μπορείς να δεις, δεν μπορείς να περάσεις το παίζεις κορόνα γράμματα.. όλοι είναι αγανακτισμένοι και με την άθλια κατάσταση που ζούμε κάθε μέρα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News