Σάββατο 22 Απριλίου 2023

Τραγωδία στη Βέροια: Κατέρρευσε και πέθανε συγγενής σε γαμήλιο γλέντι


Σε τραγωδία εξελίχθηκε ο γάμος ενός ζευγαριού στη Βέροια, όταν καλεσμένος συγγενής άφησε την τελευταία του πνοή στην γαμήλια δεξίωση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, το περιστατικό σημειώθηκε σε χώρο δεξιώσεων έξω από την Πατρίδα, το βράδυ της Παρασκευής 21 Απριλίου 2023, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η γαμήλια δεξίωση του ζευγαριού.

Ξαφνικά επάνω στον χορό, ένας 60χρονος άνδρας, συγγενής του ζευγαριού, ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε επάνω στην πίστα μπροστά στα μάτια των καλεσμένων. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ ενώ του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες από κάποιους καλεσμένους που γνώριζαν και του έκαναν ΚΑΡΠΑ μέχρι να φτάσει στο κέντρο το ασθενοφόρο. Οι διασώστες συνέχισαν τις προσπάθειες και κατά τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο Βέροιας.

Δυστυχώς όμως παρά τις προσπάθειες όλων, ο άτυχος άνδρας, με καταγωγή από τον Σταυρό του δήμου Αλεξάνδρειας, έφυγε από την ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους συγγενείς του.

Συλλυπητήρια και καλό Παράδεισο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News