Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Λύκος κόβει βόλτες δίπλα σε νηπιαγωγείο στις Σέρρες (ΒΙΝΤΕΟ)


Κάτοικος καταγγέλλει ότι λύκος κυκλοφορεί στην περιοχή Σιγή στις Σέρρες και καλεί τις αρμόδιες υπηρεσίες να παρέμβουν για να μην υπάρξει κάποιο ατύχημα με το άγριο ζώο.

Όπως αναφέρει ο κάτοικος σε ανάρτηση του στο Facebook, «προς κάθε υπεύθυνο και κάθε υπηρεσία. Στην περιοχή Σιγής, σχέδιο πόλης Σερρών με οδούς παρακαλώ, κυκλοφορεί ένας λύκος, κρύβεται μέσα στις ατελείωτες καλαμιές δίπλα στο νηπιαγωγείο. Την προηγούμενη εβδομάδα μάλωσε με τον σκύλο ράτσας πιτ μπουλ και τον σκότωσε. Είναι επικίνδυνο ιδίως τα βράδια. Εγώ το δήλωσα, ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του».

Ο ίδιος έχει αναρτήσει βίντεο στο οποίο αποτυπώνονται οι κινήσεις του λύκου, τον οποίο έχει πιάσει κάμερα ασφαλείας.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο

3 σχόλια:

  1. φιλόζωος είναι ο φίλος των ζώων.Όχι μονο των σκύλων.Αγαπάμε την άγρια φύση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά τα λες αλλά στο τετράποδο που απευθύνεσαι μην περιμένεις να καταλάβει τι λες.

      Διαγραφή
  2. Η λύκοι είναι από μέσα μεριά αυτό ένα ζωάκι είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News