Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Αλέξης Γεωργούλης: Καταγγελίες για εργασιακό εκφοβισμό και βία - Ανάμεσά τους και ένας άνδρας


Νέες καταγγελίες για τον Αλέξη Γεωργούλη, μετά από αυτή που έκανε επωνύμως η Ελένη Χρονοπούλου, έρχονται. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής Πρωινό στον ΑΝΤ1, οι δύο νέες καταγγελίες που αναμένονται τις επόμενες ώρες ή ίσως και αύριο, αφορούν σε εργασιακό εκφοβισμό και η μία για βία. Μάλιστα, ένας από τους καταγγέλλοντες είναι άνδρας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής Πρωινό, μια νεαρή εργαζόμενη στο γραφείο του Αλέξη Γεωργούλη έκανε καταγγελία για εργασιακό μπούλινγκ. Η αναφορά έγινε το 2020 για ενόχληση στον εργασιακό χώρο, έγινε εσωτερικός έλεγχος για την υπόθεση, όμως δεν βρέθηκαν στοιχεία και η υπόθεση μπήκε στο αρχείο.

Πρόκειται για έναν άνδρα, μόνιμο υπάλληλο στο γραφείο του Αλέξη Γεωργούλη. Έκανε αναφορά το 2019 για ενόχληση στον εργασιακό χώρο, έγινε έλεγχος, δεν βρέθηκαν στοιχεία και μπήκε η υπόθεση στο αρχείο.

Ασκούμενη στο γραφείο του Αλέξη Γεωργούλη. Έκανε αναφορά για βία και ξυλοδαρμό, δεν προχώρησε σε επίσημη καταγγελία. Σύμφωνα με το Πρωινό, η ασκούμενη δικηγόρος φαίνεται να είναι σε επικοινωνία με δικηγόρο για την υπόθεσή της.

Η τέταρτη καταγγελία είναι αυτή της Ελένης Χρονοπούλου, η οποία κατήγγειλε επώνυμα τον Αλέξη Γεωργούλη.

7 σχόλια:

  1. I.karamela.den.exi.teliomo.makari.na.ipirxe.karamela.ia.tous.ipolipous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το κομμα που εδωσε το ονομα της Μακεδονιας χωρις να ντρεπετε εδωσε το ονομα της κυριας για να την ξεφτυλισει, αδιστακτοι συριζαιοι χωρις οσιο και ιερο, ονειδος της πολιτικης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι θα πει όνειδος ρε γίγαντα; Ξέρεις ή κάπου το άκουσες; Σε ρωτάω γιατί από ελληνικά δεν... Τα έχεις σκοτώσει.

      Διαγραφή
  3. το ηθικο πλεονεκτημα της αριστερας σας κοροιδευουν οι τσαρλατανοι του συριζα και τα τρωτε αμασητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΩΡΑΙΟΣ ΘΙΑΣΟΣ Ο ΠΑΠΑΣΠΙΤΟΥΛΗΣ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΜΠΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ενας αγραμματος επαρχιωτης που με κανα δυο πιασαρικους ρολους εγινε και ευροβουλευτης το ζαγαρ, τετοια μαλακιστηρια κονομανε 400 χιλιαρικα σε 5 χρονια και συ λαε βασανισμενε λες Αλεξης και που να τρεξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ Θ ΑΚΟΛΟΥΘΥΣΟΥΝ ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΑΜ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News