Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Στη Διεθνή Έκθεση Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών FRESKON 2023 στη ΔΕΘ ο Ν. Θωμαΐδης


Δείτε την ανάρτηση του αν. Γραμματέα Αγροτικών Φορέων της ΝΔ Νίκου Θωμαΐδη

Την Κυριακή 23/4 εγκαινιάστηκε από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Γεώργιο Γεωργαντά η διεθνείς έκθεση φρέσκων φρούτων και λαχανικών FRESKON 2023 στην ΔΕΘ.

Στα πλαίσια της έκθεσης διοργανώθηκε ένα εξαιρετικό συνέδριο για τα εσπεριδοειδή την 1η ημέρα και μια ανοικτή εκδήλωση αγροτικού περιεχομένου με πολιτικό πάνελ ομιλητών την 2η από το περιοδικό Φρουτονέα με θέμα «Η γεωργία του αύριο».

Στην εκδήλωση αυτή είχα την χαρά και την τιμή να συμμετάσχω ως αν. γραμματέας Αγροτικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας, αντικαθιστώντας τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείο Αγροτικής ανάπτυξης & Τροφίμων, Κωνσταντίνο Μπαγινέτα ο οποίος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παραστεί. Στην συζήτηση συμμετείχαν ο Φάνης Κουρεμπές, Συντονιστής του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και ο Θανάσης Πετρόπουλος, Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Την εκδήλωση - συζήτηση συντόνισε, με εξαιρετικό τρόπο, ο Σπύρος Καχριμάνης, πρόεδρος του Κέντρου Αγροτικής Επιχειρηματικότητας Ελλάδος. Τα ζητήματα που συζητήθηκαν ήταν αυτά που απασχολούν τον παραγωγικό κόσμο όπως η έλλειψη εργατικών χεριών, οι καθυστερήσεις στις πληρωμές των ενισχύσεων των παραγωγικών επενδύσεων, η συσκευασία και η διακίνηση αγροτικών προϊόντων κλπ.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται μια πολιτική εκδήλωση στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης FRESKON και κατά γενική ομολογία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία δεδομένου το ότι έχουν ήδη ξεκινήσει οι προεκλογικές συγκεντρώσεις των κομμάτων και τα αγροτικά θέματα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για όλους σχεδόν τους Έλληνες.

Κατά την επίσκεψη μου στην Έκθεση είχα την χαρά να συναντηθώ με τον Υφυπουργό Οικονομικών και βουλευτή Ημαθίας, Απόστολο Βεζυρόπουλο, τον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, Κώστα Καλαϊτζίδη αλλά και να επισκεφθώ πληθώρα περιπτέρων ιδιαίτερα από εταιρείες της Πέλλας και Ημαθίας που συμμετέχουν σε αυτήν.













 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News