Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Mega spoiler για τη «Γη της Ελιάς»: Αυτό θα είναι το τέλος της Μυρτάλης - Η αποκάλυψη του Ανδρέα Γεωργίου


Το απόλυτο spoiler για τη σειρά «Η γη της ελιάς» έδωσε ο Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος ήταν καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη.

Ο δημιουργός, σχολιάζοντας τον χαμό που γίνεται με τα spoilers, αποκάλυψε το τέλος της «Μυρτάλης», την οποία υποδύεται η Αφροδίτη Λιάντου. Όπως είπε, θα εκτυλιχτούν συγκλονιστικές σκηνές, όπου η Λυδία Κονιάρδου κεντά με την ερμηνεία της.

«Επειδή γενικά γράφονται πολλά spoiler και καμιά φορά είναι σπόιλερ και για εμάς και λέμε “αυτό πότε θα γίνει;”. Φυσικά και έχουμε πάρει ιδέες από σπόιλερ που δεν είχε καμία σχέση. Πολλές φορές τα spoiler είναι ψεύτικα. Αλλά τώρα θα σου δώσω ένα αληθινό», είπε αρχικά ο Αντρέας Γεωργίου.

Η αποκάλυψη για την «Γη της ελιάς»

«Στα επόμενα επεισόδια ο Αλέξης θα σκοτώσει τη Μυρτάλη. Εκεί θα δούμε συγκλονιστικές σκηνές και συγκλονιστική ερμηνεία από τη κυρία Λυδία Κονιόρδου γιατί θα είναι και αυτή που θα δώσει τον γιο της στην αστυνομία», πρόσθεσε ο Ανδρέας Γεωργίου για την «Γη της ελιάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News