Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

Θλίψη! Νεκρό βρέφος 10 μηνών - Το βρήκε ο πατριός του


Νεκρό βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (11.5.2023) ένα βρέφος μόλις 10 μηνών, σε περιοχή της δυτικής Αχαΐας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το βρήκε ο πατριός του χωρίς τις αισθήσεις του.

Όπως αναφέρει το pelop.gr, όλα έγιναν στην περιοχή Σαγέικα της δυτικής Αχαΐας, όταν ο πατριός του βρέφους το βρήκε νεκρό. Πρόκειται για παιδί Ρομά.

Οι Αρχές έχουν ενημερωθεί για το συμβάν και αναζητείται η μητέρα του που φέρεται να βρίσκεται σε άλλη περιοχή. Σύμφωνα με το tempo24.news, το βρέφος φέρεται να είναι αγνώστου πατρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News