Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

Τραγωδία: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 13χρονη - Πώς έγινε το φονικό τροχαίο


Νέες λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το φονικό τροχαίο που σημειώθηκε στην Καλλιθέα, όταν ένα διερχόμενο όχημα παρέσυρε και σκότωσε μια 13χρονη, που προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο.

Όπως ανέφερε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το τροχαίο έγινε ήταν λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι και συγκεκριμένα όταν το παιδί επέστρεφε από το σχολείο. Τότε, βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Θησέως με την οδό Σπάρτης στην Καλλιθέα μαζί με την αδελφή του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του σταθμού, η 13χρονη ξεκίνησε να διασχίζει τη λεωφόρο εκτός διάβασης, όταν ένα πράσινο αυτοκίνητο που κατευθυνόταν επί της λεωφόρου στο ρεύμα προς Τζιτζιφιές την παρέσυρε και την εκσφενδόνισε, τραυματίζοντάς τη σοβαρά.

Μάλιστα, αυτόπτες μάρτυρες, ανέφεραν πως ο οδηγός κατέβηκε από το αμάξι σε κατάσταση πανικού, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

Το παιδί μεταφέρθηκε αμέσως στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, με τους γιατρούς να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το σώσουν, όμως δεν άντεξε και υπέκυψε.

Ο 32χρονος συνελήφθη και είναι σε κατάσταση σοκ, ενώ προσπαθεί να θυμηθεί τις συνθήκες που έγινε το τροχαίο δυστύχημα. Πληροφορίες του Star αναφέρουν ότι έχει ήδη υποβληθεί σε αλκοτέστ και έχει βγει αρνητικό. Κρατείται στο τμήμα Τροχαίας Πειραιά και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News