Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

Καιρός: Έρχονται τα πρώτα 30άρια την Κυριακή, δείτε σε ποιες περιοχές - Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου (ΒΙΝΤΕΟ)


Το άστατο και βροχερό σκηνικό του καιρού των τελευταίων ημερών θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν, όπως δείχνουν τα τελευταία μετεωρολογικά δεδομένα, καθώς από την Κυριακή περιμένουμε στη χώρα μας «εκτόξευση» της θερμοκρασίας.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, η θερμοκρασία αναμένεται να ανέβει σημαντικά στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ3 ο κ. Αρναούτογλου ανέφερε πως από την Κυριακή (14/5) η νότια Ελλάδα θα δει… καλοκαίρι. Η θερμοκρασία από το ύψος της Λαμίας και νοτιότερα θα παρουσιάσει σημαντική άνοδο, καθώς ο υδράργυρος σε πολλές περιοχές θα φτάσει, ίσως και θα ξεπεράσει, τους 28 βαθμούς.

Ο καιρός θα είναι ζεστός, ενώ στην Κρήτη οι θερμοκρασίες θα αγγίξουν ακόμη και τους 30 βαθμούς, καθώς οι θερμές αέριες μάζες θα συνεχίσουν να επηρεάζουν τη Νότια Ελλάδα και τις επόμενες ημέρες. Μάλιστα, τη Δευτέρα (16/5) η θερμοκρασία θα παρουσιάσει περαιτέρω άνοδο στις ίδιες περιοχές, με τη ζέστη να συνεχίζεται και την Τρίτη (16/5).

Η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News