Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

Μαρία Σαραλιώτου: «Ας γνωριστούμε καλύτερα»


Με πολλούς από εσάς μιλήσαμε μαζί. Σας είπα ποια είμαι και τι εκπροσωπώ. Ήρθε όμως η ώρα να γνωριστούμε λίγο καλύτερα.

Γεννήθηκα στην Έδεσσα και μεγάλωσα στην Αριδαία. Ο πατέρας μου Θεοδωρος Σαραλιώτης αγρότης στο επάγγελμα και η μητέρα μου Σοφία Σαραλιωτου τραπεζική υπάλληλος. Σπούδασα Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης ενώ συνέχισα με Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στο Δίκαιο και την Πληροφορική. Ασκώ μάχιμη δικηγορία. Μιλάω αγγλικά και ιταλικά.

ΤΙ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΚΑΤΕΛΘΩ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;

Όλα αυτά τα χρόνια, ζω σε μία κοινωνία που προβάλλει ως αίτημα την ισότητα και την κοινωνική δικαιοσύνη. Ακολούθησα έναν δρόμο «Κοντά στον πολίτη, μαζί με τους πολίτες», επιθυμώντας να γνωρίζω τι συμβαίνει πάντοτε και πως προσωπικά θα μπορούσα να συνεισφέρω στην επίλυση των θεμάτων που μας απασχολούν.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

Και αυτή η ευκαιρία δεν άργησε να έρθει. Η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο, μου άνοιξε έναν καινούργιο δρόμο. Μου έδωσε την ευκαιρία να έρθω σε επαφή με εκατοντάδες κόσμο και να αφουγκραστώ τα προβλήματα και τις ανησυχίες που έχουν για το μέλλον τους και το μέλλον των παιδιών τους.

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ

Η πρώτη πίστη μου είναι στον άνθρωπο. Τίποτα δεν μπορεί να γίνει χωρίς αυτόν και καμία πολιτική ή δράση δεν μπορεί να υλοποιηθεί χωρίς αυτόν. Αυτό που θέλουμε όλοι στον τόπο μας, είναι να λειτουργεί ένα κράτος να μας προσφέρεις βασικές παροχές αντίστοιχες με τις υποχρεώσεις των πολιτών. Να προσφέρει καλύτερη Παιδεία και Υγεία για όλους. Να μπορούν οι πολίτες να ζουν με σταθερότητα.

Να μπορεί το κράτος να έχει τόλμη σε νεωτερισμούς που μπορούν να διασφαλίσουν την οικονομική ευημερία και την ασφάλεια στην καθημερινότητα των πολιτών. Περάσαμε δύσκολα, είναι αλήθεια, ωστόσο ο καθένας από εμάς αναζητά μια εγγυήτρια πολιτική δύναμη που μπορεί να τα προσφέρει όλα αυτά. Και αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία. Με κοστολογημένα, υλοποιήσιμα και με μετρήσιμα προγράμματα.

Σήμερα δεν έχει αξία να μιλάμε την «ξύλινη» πολιτική γλώσσα, ούτε και να δίνουμε τα πάντα (χωρίς αξιολόγηση) προκειμένου να κερδίσουμε ψήφους.

Πρέπει να μιλήσουμε την ρεαλιστική γλώσσα, για αυτά που μπορούν να γίνουν.

Να δώσουμε περισσότερη αξία στην ελληνική επαρχία, όπως ο δικός μας τόπος η ευλογημένη Πέλλα.

Να δώσουμε την ευκαιρία στους νέους να γυρίσουν στον τόπο τους, στις οικογένειες να ζήσουν με αξιοπρέπεια, στην τρίτη ηλικία το δικαίωμα να απολαύσει τους κόπους μιας ζωής.

Η πίστη μου ότι η Νέα Δημοκρατία μπορεί να τα καταφέρει μένει ακλόνητη.

Χαίρομαι ειλικρινά αυτό τον αγώνα, δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, για την επιτυχία, που είναι συλλογική.

Ζω την κάθε στιγμή, μαζί σας, όχι σαν μια καλή ανάμνηση, αλλά σαν μια μοναδική εμπειρία.

Θα μπορούσα να πω και άλλα, ωστόσο πρέπει να αφήσω και κάτι για το αύριο, που δεν θα είναι λόγια αλλά έργα.

Από εσάς ζητώ την εμπιστοσύνη σας και την ψήφο σας. Την Κυριακή 21 Μαϊου ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία και εμπιστευόμαστε ανθρώπους, που πέρα από την αναγνωρισιμότητα επιζητούν και την αναγνώριση.


 

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News