Κυριακή 14 Μαΐου 2023

Προεκλογικό βίντεο Γιάννη Σηφάκη για την μεσαία τάξη στην Πέλλα


Δείτε το προεκλογικό βίντεο του υποψήφιου Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σηφάκη για την μεσαία τάξη στην Πέλλα:

.

4 σχόλια:

  1. ΕΣΕΙΣ ΤΟ 2015 - 2019 ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ; ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΤΟΤΕ Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΓΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι Γιαννη μας, μας ξεσκισατε στους φορους διαλυσατε τη μεσαια ταξη ξεσκισατε με τον μπουφο τον Κατρουγκαλο το ασφαλιστικο πουλησατε τ ονομα Μακεδονια τα συνορα ελευθερα με χιλιαδες μεταναστες και τωρα θελετε τους φοιτητες με 1,6 να μπαινουν στα πανεπιστημια για να κανουν ντολτσε βιτα τα αγραμματα και να πληρωνουν οι ταλεποροι γονεις, μπραβο Γιαννη καλα τα πατε τοσο προοδευτικοι να κοψουμε φλεβες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κύριε Σηφάκη ο Τσίπρας το εχει δεχτεί οτι ακόμη μια φορά θα χάσει απ τον Μητσοτάκη απλά περιμένη να περάσουν οι μέρες και για να περνάνε ευχάριστα σου λέει ας λέμε και καμιά .....κία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΨΗΦΙΖΩ ΤΟΠΙΚΑ ΨΗΦΙΖΩ ΣΗΦΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News