Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Δήμος Έδεσσας: Ο Γιώργος Παπαδόπουλος υποψήφιος με τον Γιάννη Τσεπκεντζή


Δήλωση του υποψηφίου Δημάρχου Έδεσσας Γιάννη Τσεπκεντζή:

Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζω στην οικογένεια της Κοινωνίας σε Κίνηση τον Γιώργο Παπαδόπουλο!

Ο Γιώργος είναι γέννημα θρέμμα της Παναγίτσας, άνθρωπος του μόχθου και έμπειρος αυτοδιοικητικός.

Από το 2010 έως και τον Αύγουστο του 2019 διετέλεσε Πρόεδρος της Κοινότητας Παναγίτσας. Σήμερα είναι μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Παναγίτσας!

Από το 2016 είναι Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Παναγίτσας.

Η γνώση που έχει αποκτήσει μέσα από τα δημόσια βιώματα του στα θέματα της γεωργίας, των τοπικών προβλημάτων και της οικοδομής, προσδίδει στον συνδυασμό άμεση αντίληψη των καθημερινών προβλημάτων και ιδιαίτερα αυτών των κατοίκων της Βεγορίτιδας.

Η Κοινωνία σε Κίνηση διευρύνεται σε όλους τους τομείς με σκοπό να αγκαλιάσει το σύνολο των ανθρώπων και των αναγκών του τόπου μας!

Καλό αγώνα φίλε Γιώργο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News