Σάββατο 6 Μαΐου 2023

Συνάντηση της Μαρίας Σαραλιώτου με Μαργαρίτη Σχοινά και Γιάννη Γκλαβάκη


Δείτε την ανάρτηση της υποψήφιας Βουλευτή Πέλλας της ΝΔ Μαρίας Σαραλιώτου:

Στο περιθώριο της συνεδρίασης των επιμελητηρίων Ελλάδας, που έγινε στην Έδεσσα, είχα την τιμή να συναντήσω τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά, με τον οποίο ανταλλάξαμε απόψεις για την στήριξη της Ε.Ε. στην χώρα μας.

Ο κ. Αντιπρόεδρος επανέλαβε την διαβεβαίωση του ότι η Ευρώπη στηρίζει και θα στηρίξει την Ελλάδα σε αυτά που χρειάζονται.


Ήταν μεγάλη η τιμή για μένα που συνομίλησα μαζί του και μεγάλη τιμή που ήταν δίπλα μας ο πρώην ευρωβουλευτής της Πέλλας και της Αλμωπίας Γιάννης Γκλαβακης.

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ

Παρουσία όλων των εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου της χώρας, ο Νομός Πέλλας βρέθηκε στο επίκεντρο του πολιτικού και οικονομικού ενδιαφέροντος, με την διεξαγωγή του συνεδρίου των επιμελητηρίων Ελλάδος.

Μία αξιέπαινη πρωτοβουλία του επιμελητηρίου Πέλλας, από την οποία δεν θα μπορούσα να λείψω. Συγκεντρώνοντας εμπειρίες, για τηνκαρδιά της οικονομικής ζωής, αλλά και για το μέλλον της.

Είμαι πάντα οπαδός της λογικής "όσο ζω μαθαίνω" και τα αξιοποιώ στην δική μου διαδρομή που ελπίζω να γίνει και δική σας.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News