Σάββατο 13 Μαΐου 2023

Ο πατέρας Αντώνιος προσκύνησε την εικόνα «Άξιον Εστί» στην Μητρόπολη Αθηνών (ΒΙΝΤΕΟ)


Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό έκανε ο πατέρας Αντώνιος, προκειμένου να προσκυνήσει την εικόνα «Άξιον Εστί» στην Μητρόπολη Αθηνών.

Ο πατέρας Αντώνιος στήθηκε στην ουρά με τον κόσμο που ήθελα να προσκυνήσει την εικόνα «Άξιον Εστί», και περίμενε πάνω από 4 ώρες.

Ορισμένοι μάλιστα βλέποντάς τον άρχιζαν να φωνάζουν «αθώος», ενώ αρκετοί του μίλησαν λέγοντας του πως πιστεύουν ότι όλα όσα ακούστηκαν για την «Κιβωτό του Κόσμου» είναι συκοφαντίες.

Δείτε τις εικόνες που δημοσίευσε το ekklisiaonline.gr: .




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News