Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο καιρού: Πού θα έχει καταιγίδες - Προειδοποίηση για κεραυνούς και χαλάζι


Συνεχίζεται και σήμερα το φθινοπωρινό «διάλειμμα» του Μαΐου, καθώς ο καιρός θα είναι βροχερός με τοπικές καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση.

Ο καιρός σήμερα Τετάρτη θα είναι άστατος με βροχές και τοπικές καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά νησιωτικά, τα κεντρικά και βόρεια τμήματα της ηπειρωτικής χώρας.

Μέτριοι έως ισχυροί άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη με τάση εξασθένησης, ενώ η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε περαιτέρω πτώση, δίνοντας συνέχεια στο σκηνικό του καιρού των προηγούμενων ημερών.

ΕΜΥ: Ο καιρός ανά περιοχή σήμερα Τετάρτη 3/5/23

Σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για σήμερα Τετάρτη 3 Μαΐου, στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία, τη Μακεδονία, τη Θράκη, τη δυτική και κεντρική Στερεά και τη δυτική και βόρεια Πελοπόννησο προβλέπονται βροχές και καταιγίδες οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές και θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές και στα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο σποραδικές καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 Μποφόρ και στην υπόλοιπη χώρα νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 στα πελάγη τοπικά 7 Μποφόρ, με μικρή εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, όπου θα φτάσει τους 18 με 20°C, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα φτάσει τους 21 με 23 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News