Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

Αριδαία: Λακκούβα «τέρας» στο Τσιφλίκι - Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι


Έντονα είναι τα παράπονα των κατοίκων στην περιοχή "Τσιφλίκι" στην Αριδαία.

Διαμαρτύρονται για την κακή κατάσταση του οδοστρώματος, με αποκορύφωμα τη λακκούβα που βλέπετε στις φωτογραφίες. Όπως λένε, έχουν καταστρέψει τα αμάξια τους και ο Δήμος Αλμωπίας αδιαφορεί.




 

9 σχόλια:

  1. Παραιτησου Δήμαρχε, μόνο τίτλος σου έχει απομείνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα αργήσει πολύ έχει άλλα 4 χρόνια μπροστά του

      Διαγραφή
    2. 5 θα ειναι..ευτυχώς που είναι και κάτι τέτοιοι σαν και σενα και έχει κάποιες ελπίδες ακόμα...

      Διαγραφή
  2. Να ήταν μόνο αυτή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ Η ΑΡΙΔΑΊΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΞΙΩΘΕΊ ΤΟΣΟ.ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΊΣΑΣΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΊΑΣ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Κ ΠΡΟΜΑΧΩΝ.ΜΕ ΔΕΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΠΛΈΝΕΤΕ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΊΑ.ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΑΙ ΕΣΤΩ Κ ΣΤΟ Κ ΠΕΝΤΕ ΟΧΙ ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΠΛΕΩΝ ΤΊΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ ΤΩΝ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΩΝ.ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΥΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ.ΠΟΔΗΛΑΤΑ.ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΑΤΙΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμείς που αλλάξαμε 2 λάστιχα από λακούβα μέσα στην Αριδαία τί πρέπει να κάνουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ζωα ολοι σας ζωα ολοι παρασιτα φτου σας ξεφτιλες κυβερνωντες, ολοι το ιδιο ειστε, ψηφιζετε ανθρωπους ασχετους μια ζωη, καλα να παθετε Αριδαιωτες ζωα αυτα θελετε αυτα παθενετε, ζωα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπακλαντες Αριδαια γκιούφτ ειμαστε γκιούφτ θα παραμείνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να πάτε να την βουλωσετε τη περιμένετε τον Μπάτση και τον πρόεδρο Αριδαίας; φυτά ε φυτά και που είστε σε λίγες μέρες έχει εκλογές να πάτε να ψηφίσετε ξέρετε εσείς φυτά ε φυτά που βγάλατε και γλώσσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News