Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

Λυκόστομο: Τα χόρτα «έπνιξαν» την παιδική χαρά του χωριού (ΦΩΤΟ)


Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες κατοίκων του Λυκοστόμου, οι οποίοι κάνουν λόγο για πλήρη αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής της Αλμωπίας.

Οι εικόνες που βλέπετε, είναι από την παιδική χαρά του χωριού. Τα χόρτα έχουν "πνίξει" τον χώρο, που υπό φυσιολογικές συνθήκες προορίζεται για μικρά παιδιά.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους...








 

6 σχόλια:

  1. Ψηφιστε τον Μπάτση φήμες λένε ότι αν ξαναβγεί θα πάει με το χορτοκοπτικό να τα κόψει ο ίδιος χαχαχαχχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδαμε και τους προηγούμενους πόσο ενδιαφέρθηκαν για το Λυκόστομο. Ας μη κοροιδευομαστε, κανένας δήμαρχος και καμιά δημοτική αρχή δεν έχει ασχοληθεί με ένα χωριό που δεν έχει πολιτική δύναμη. Αυτά. Όσο για την παρούσα κατάσταση, πρώτα στρεφομαστε στον πρόεδρο κι ας είναι φίλος (εκεί δεν τα λέμε μη στεναχωρεθει!?) και μετά πάμε παρακάτω.

      Διαγραφή
  2. Ό πρόεδρος τί κάνει;Νά πληρώσει ένα παιδί νά κάνει δουλειά όπως κάνουν κάποιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η λέξη εθελοντισμός δυστυχώς λειπει απο τα μυαλο ορισμένων...τα παιδάκια μας παίζουν στις παιδικές χαρές...δεν νομίζω να ειναι κατι δύσκολο ενας πατέρας της γειτονιάς να τα κόψει....φιλικα και οχι πολιτικά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και που να δείτε το δημοτικό σχολείο της Χρύσας τσακων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εθελοντισμό λέει ο άλλος τη λες ρε παπάρα αυτοί που περνούν τα φράγκα αυτοί να πάνε να τα κόψουν μάθανε τα δικά τους δικά τους και τα δικά μας πάλι δικά τους τα κορόιδα τελείωσαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News