Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

Χωρίς νερό η Χρυσή εδώ και τρεις ημέρες - Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι του χωριού


Διαβάστε την ανάρτηση της Ελένης Δρακουλη, κατοίκου της Τ.Κ. Χρυσής:

2023!! Σαν παιδί αυτή η ημερομηνία φάνταζε στα μάτια μου μακριά... μια ημερομηνία που νόμιζα πως ο άνθρωπος θα πηγαίνει βόλτα στο φεγγάρι, θα είναι μπροστά παντού! Θα έχει εξελιχθεί!

Τελικά όχι απλά δεν προχωράμε μπροστά αλλά για ΑΚΌΜΗ μια φορά βλέπουμε την αδιαφορία και την αδράνεια κάποιων να δημιουργεί προβλήματα στο σύνολο και επιστρέφουμε σε πρωτόγονες καταστάσεις!!

Εδώ και 3 ημέρες η κοινότητα Χρυσής είναι χωρίς νερό!! ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ!! Αν είναι δυνατόν!!

Φτάσαμε να λέμε ευτυχώς που βρέχει και μαζεύουμε νερό με τους κουβάδες ώστε να εξυπηρετηθούν απλές καθημερινές ανάγκες!!

Γιατί κύριοι δεν είσαστε οργανωμένοι;; Δεν θα έπρεπε να υπάρχει εναλλακτική σε όποια ζημιά εμφανίζεται;; Αλλά όπως πάντα!! Ακόμη μια φορά!! Λέτε ότι υπάρχουν σχέδια αλλά τελικά και αυτά ανήκουν στη κατηγορία "ΛΕΦΤΑ ΥΠΆΡΧΟΥΝ".

6 σχόλια:

  1. Ξανά ψηφίστε τον αντιδήμαρχο σας και από του χρόνου να μην έχετε καθολου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ψηφιστε κετικιδη και σε λιγο θα πινετε νερο απο γουρνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΑΤΣΗΣ ΚΕΤΙΚΙΔΗΣ
    ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ
    συνεχιΖΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KETIKIΔΗ ΕΛΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΨΗΦΟ ΠΑΛΙ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΩΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ. ΑΛΛΑ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΜΙΣΘΟΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Sta p@p@ri@ tous den tous noiazei tipote kai alles 3 meres xwris nero na meinei to xwrio den endiaferetai KANENAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε τι γέλια θα έχει η σταυροδοσια και τι πλάκα θα πάθουν στην Ανατολικη Αλμωπία......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News