Δευτέρα 22 Μαΐου 2023

Ραχήλ Αλεξανδρίδου: Ποια είναι η νέα Βουλευτής Πέλλας του ΠΑΣΟΚ


Η Ραχήλ Αλεξανδρίδου εξελέγη Βουλευτής Πέλλας με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023.

Ποια είναι όμως η νεοεκλεγείσα Βουλευτής από τη Σκύδρα;

Οι παππούδες ήρθαν πρόσφυγες από τον Πόντο και οι γονείς της πήγαν μετανάστες στη Γερμανία. Η Ραχήλ γεννήθηκε στην Έδεσσα, αλλά μεγάλωσε στη Στουτγκάρδη και ξαναγύρισε στην Ελλάδα για να σπουδάσει Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και να επιστρέψει ως επαγγελματίας στον τόπο της.

Με τέτοια όρεξη για ζωή δεν θα μπορούσε να λείπει από τη δημόσια ζωή. Ήταν υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ το 2012 (αναπληρωματική βουλευτής μέχρι το 2015) και υποψήφια δήμαρχος Σκύδρας το 2014 όταν 15,6% των συμπολιτών μας την τίμησε με την εμπιστοσύνη του.

Μένει να δούμε, αν θα καταφέρει να διατηρήσει την έδρα στις επαναληπτικές εκλογές του Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News