Τρίτη 2 Μαΐου 2023

«Αλλάζω Θερμοσίφωνα»: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για voucher θερμοσίφωνα και φωτοβολταϊκών


Ανοίγει το πρόγραμμα «Αλλάζω Θερμοσίφωνα» για την υποβολή αιτήσεων στο gov.gr και «Φωτοβολταϊκά στη στέγη» από τους ενδιαφερόμενους, που υπολογίζονται σε πάνω από τρία εκατομμύρια νοικοκυριά.

Σήμερα, Τρίτη 2 Μαΐου αρχίζει το πρόγραμμα επιδότησης για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών με μπαταρία σε στέγες νοικοκυριών με συνολικό προϋπολογισμό 200 εκατ. ευρώ με πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Η επιδότηση του φωτοβολταϊκού φτάνει έως και 75% για νοικοκυριά και 60% για τους αγρότες, με όριο τις 16 χιλ. ευρώ για νοικοκυριά και 10 χιλ. ευρώ για αγρότες ενώ οι δικαιούχοι του προγράμματος – σύμφωνα με το ΥΠΕΝ- θα μπορέσουν να δουν εξοικονόμηση στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος που αγγίζει τις 3 χιλ. ευρώ ετησίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News