Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

Μικρασιάτικη Βεγγιέρα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας (ΦΩΤΟ)


Γονείς και μαθητές του 1ο Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας παρά τον συννεφιασμένο ουρανό συγκεντρώθηκαν στην αυλή του σχολείου όπου πραγματοποιήθηκε η γιορτή για το τέλος της σχολικής χρονιάς, Τρίτη 13/6. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αλμωπίας Μπάτσης Χρήστος, οι αντιδήμαρχοι Πολυξένη Νάνου, Σέλκος Ιωάννης και Χατζηγιαννίδης Χρήστος.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Απογόνων και Φίλων Μικρασιατών (Χιλής) Βαλάσια Καραηλία και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αλησμόνητες Πατρίδες Βαφειάδης Σταύρος μίλησαν για τον ξεριζωμένο ελληνισμό. Στην εκδήλωση με ιδιαίτερη συγκίνηση μίλησε και χόρεψε με το χορευτικό τμήμα του συλλόγου Αλησμόνητες Πατρίδες ο πρώην Ευρωβουλευτής Ιωάννης Γκλαβάκης.

Τα βήματα των έμπειρων χορευτών ακολούθησαν οι μαθητές, οι γονείς και οι δάσκαλοι κάνοντας τον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου μια μικρασιατικη αγκαλιά.

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες και αποχαιρετά τον αγαπημένο επί 25ετιας δάσκαλο μας Χαράλαμπο Πετρόπουλο λόγω συνταξιοδότησης την Υποδιευθύντρια μας Κατερίνα Τεκεδοπούλου και τον Διευθυντή μας Σωκράτη Κωτόπουλο λόγω μετακίνησης. Ακόμη, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ιωάννη Γεωργίου που σε ακόμη μια εκδήλωση του σχολείου μας φρόντισε για τον ήχο και φυσικά στον γυμναστή μας τον Κο Μιχάλη Πετρόπουλου που χωρίς αυτόν τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο τόσο στην γιορτή όσο και κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς.











 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News